Volgeboekt!!

Naantje Knit Topdown breien

Vaar & Brei

13 - 17 september 2021 (A13)

14 - 18 juni 2021 (A14)

Volgeboekt

14 - 18 juni 2021 (A14)

13 - 17 september 2021 (A13)

13 - 17 september 2021 (A13)

Volgeboekt

Reisnummer: A14

Aanvang: 14 juni om 12.00 uur,
Amsterdam , Oosterdok steiger 4
Einde: vrijdagochtend 13.00 uur Amsterdam, Oosterdok, steiger 4

Reisnummer: A13

Aanvang: 13 september om 12.00 uur,
Amsterdam , Oosterdok steiger 4
Einde: vrijdagochtend 13.00 uur Amsterdam, Oosterdok, steiger 4

Ymkje creatieve reizen 2021 - Reizen van 2021 Vaar & Brei Naantje Knit Topdown breien 14 – 18 juni 2020

Velen met mij zullen regelmatig verzucht hebben, dat een trui heel leuk en mooi valt op zo’n ideaal fotomodel, maar dat in de praktijk jouw lichaam toch andere proporties kent.

Het kan zelfs zijn dat je drie maten binnen één trui hebt, schouders, middel, heupen. Deze midweek is bedoeld om eindelijk de oplossing in handen te krijgen om de wol te kopen die je leuk vindt en daar een passende trui van te maken.

Nana, (Naantjeknit.nl) geeft dagelijks, behalve vrijdag een workshop van 2 uur om dit probleem te teckelen. Gedurende deze week ga je een trui breien van boven naar beneden, geheel naadloos met de vorm van set-in sleeves. Geheel naar eigen maat en vorm.

De cursus begint bij de basis, een rechte achterhals en een V-hals voor. Daar kunnen eenvoudige versieringen aan toegevoegd worden.

Het tweede deel maken we een ronde achterhals (geeft een betere pasvorm). Er kunnen kabels of Fair Isle aan toegevoegd worden.

Nana zorgt voor uitgebreid lesmateriaal, waardoor je dit thuis als ruggesteun kunt gebruiken voor volgende truien.

Met name het begin is moeilijk: hals, inzet mouwen. Het naar beneden breien is veel eenvoudiger. Mocht je het thuis toch even niet meer weten, dan helpt Nana ook dan je nog verder via Facebook of mijn What’s App groep.

Route met het schip Avontuur:

Reisnummer: A13

Vaar & Brei

Op maandagmiddag, vertrekken we meteen vanuit Amsterdam naar Spakenburg. Spakenburg is een klein pittoresk vissersdorpje. gelegenheid om Spakenburg te bezoeken met haar historische scheepswerf van botters in het centrum en wie weet, zie je nog enkele mensen in klederdracht lopen Gedurende de vaartocht kan de koffer uitgepakt worden en wordt de eerste workshop gegeven door Nana. Hierna kan je bijvoorbeeld de rest van de schitterende tocht op het grote zonnedek vertoeven.
Topdown breien van je eigen passende trui.

YMKJE.NL CREATIEVE REIZEN

Dinsdag wordt er gevaren van Spakenburg naar Kampen. Ook gedurende deze tocht krijg je een workshop. Kampen is ook een oud stadje liggend aan de IJssel. Beslist de moeite waard om te bezoeken. Je kunt deze schitterende plek met haar leuke winkeltjes te voet bereiken want het schip ligt vlakbij het centrum afgemeerd.

07

Woensdag vertrekken wij naar een andere Hanzestad met wederom een schitterend centrum, Harderwijk. Ook gedurende deze vaart geeft Nana les en kan je hierna ontspannen met wat je maar wilt doen. Breien, lezen, kijken, een dutje doen. Kortom alles is mogelijk, het is tenslotte jouw vakantie.

Donderdag varen we Harderwijk naar Weesp. Ook deze stad heeft een mooi oud centrum.
Alle stadjes en dorpen hebben een wolwinkel, de ייn uitgebreider dan de andere natuurlijk. Maar altijd leuk om te ontdekken.

3 IMG_9590

Vrijdag is het alweer de laatste dag en vaart Toon ons weer terug naar het Oosterdok, steiger 4 in Amsterdam. Deze laatste vaartocht wordt ook benut om de koffer weer te pakken en de laatste vragen te stellen. Het schip Avontuur brengt ons weer naar haar vaste plek in de haven. We krijgen nog een kleine lunch en dan gaat iedereen weer zijn of haar weg.

Reisnummer: A14 

Maandag van Amsterdam naar Vianen een mooi oud vestingstadje.
Dinsdag varen we van Vianen naar Gorinchem. Een oud stadje liggend aan de Waal met aan de overkant (via pont bereikbaar) het pittoreske dorp Woudrichem en slot Loevestein.
Woensdag varen we naar Gouda. Strikt op tijd omdat de Waal een getijderivier is.
Donderdag varen we van Gouda naar Uithoorn. De laatste pleisterplek om de volgende dag
Vrijdag over de Amstel dwars door Amsterdam terug te varen naar het Oosterdok en de vaste ligplaats.

Naantje Knit Topdown breien

14 - 18 juni 2021

13 - 17 september 2021

Prijs:

Tweepersoonshut € 510 per persoon,
Eenpersoonshut € 610

Inclusief verblijf, uitstekende maaltijden, de schitterende vaartochten en de havengelden en niet te vergeten de workshops van Nana.

Het maximum aantal deelnemers is: 12 personen. Door dit aantal is er ruim voldoende plek voor iedereen aan boord.

Wil je je inschrijven voor deze Vaar & Breiweek klik dan op de inschrijfbalk en kies voor het reisnummer A13

De inschrijving geschiedt volgens datum van binnenkomst.
Vergeet niet om zelf een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.