Reizen en prijzen

Reizen & Prijzen 2023

Helaas is de prijs wel omhoog gegaan. Simpel omdat alles is gestegen; eten, havengeld en de prijs van diesel is een keer zo duur geworden. Dit alles samen resulteert in een duurdere prijs voor het inhuren van het schip Avontuur.

Voor die prijs krijg je wèl: gedegen lessen door zeer kundige begeleiders; heerlijk eten gemaakt door onze kokkin Hennie en een slaaphut, alleen of met zijn twee.  

Kortom een week om nooit meer te vergeten.

Prijzen 2023

ymkje.nl creatieve reizen
Tijdens één van de dagelijkse workshops

In 2020 en 2021 hebben wij de groepsgrootte gehalveerd. Dit beviel iedereen bijzonder goed. Wij hebben daarom besloten om de groepsgrootte blijvend laag te houden.. Ook hierdoor is de prijs hoger dan de voorgaande jaren.
 Er is een variatie in het aantal reisdagen gekomen, waardoor de prijzen per reis variëren. Het breicafé is wel een vijfdaagse reis, maar doordat er geen workshopbegeleider is de prijs lager. 

Reizen en Prijs:

Ik kan het niet genoeg benadrukken om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Het komt toch minstens  een keer per jaar voor, dat iemand niet mee kan en geen verzekering heeft afgesloten, wat betekent dat je dan zelf voor deze kosten opdraait.

Deze staan vermeld bij de desbetreffende reis.

Je kunt kiezen tussen een

  • Kleine éénpersoonshut
  • Grote éénpersoonshut  
  • Twee persoonshut*       


*
Uitsluitend samen te boeken en jullie onderling afspraken hebben gemaakt, mocht één van jullie verhinderd zijn.