Mei 2020 (Quilten)

Ymkje Creatieve Reizen

Ymkje.nl
Creatieve reizen

NIEUWSBRIEF

Een kort maar krachtige mededeling, de quiltreis gaat definitief niet door. Het is erg jammer dat het opstarten van de quiltreizen zoveel vertraging oploopt.
Het aantal nieuwe deelnemers kwam helemaal stil te liggen, nadat het Covid-19 virus rondwaart door Nederland. Ik hoop met heel mijn hart, dat iedereen gezond is en blijft.
Gezien de vele mensen die op de hoogte willen blijven, wil ik heel graag feedback hebben van jullie, zodat ik de reizen in 2021 meer kan samenstellen naar jullie wensen.
Dus willen jullie mijn vragen beantwoorden en terugsturen?

Alle reacties zijn zeer welkom, alvast hartelijk dank.

Zelf heb ik een Quiltbee opgestart, we komen 1 x per maand bij elkaar.
Deze regelmatige bijeenkomsten, stimuleren en enthousiasmeren mij enorm je bewondert elkaars werk en wisselt ideeën uit en als beginneling krijg ik veel handige tips van de ervaren quilters in de groep.

Zelf ben ik zeer nieuwsgierig naar jullie quiltprojecten, het lijkt mij leuk om foto’s hiervan te ontvangen. In de volgende nieuwsbrief kan ik een aantal van deze foto’s publiceren, zeg erbij hoelang je al bezig bent met quilten en wat quilten betekent voor jou.

Dit is bijvoorbeeld Het nieuwe quiltproject van Charlotte Merkies

Haar kleurkeuze vind ik werkelijk prachtig.

 

Het voordeel van zo’n hobby als Quilten is, dat je je niet hoeft te vervelen tijdens het thuiszitten. Geniet van al het moois en blijf gezond.

Veel quiltplezier en ik zie uit naar jullie antwoorden, zodat er volgend jaar weer een nieuwe reis georganiseerd kan worden.

Ymkje Rypkema
VOF –  Ymkje.nl