HET HUNEHUIS

Het Hunehuis
Het Hunehuis

Het natuurvriendenhuis

Midden in een natuurgebied Havelterberg, ligt het Hunehuis verscholen. Het gebied is verboden voor auto’s, behalve voor de gasten van het Hunehuis. Een gebied wat vraag om ontdekt te worden. Je kunt naar hartenlust fietsen en wandelen.

De quiltreis en “je eigen kleding maken” worden hier gegeven en de prijs is inclusief de workshops van 2 uur, een fiets met versnellingen, alle maaltijden, een lakenpakket en handdoeken set en het verblijf

Het Hunehuis, is één van de 13 Natuurvriendenhuizen van het Nivon in Nederland. Er zijn in Europa veel natuurvriendenhuizen te vinden. Er rinkelt misschien geen belletje bij het horen van de naam NIVON, toch is deze organisatie bekend met haar lange afstand wandelroutes, zoals het Pieterpad.
Je kunt lid worden van deze organisatie, waardoor je korting krijgt in alle natuurvriendenhuizen. Het lidmaatschap kost € 40 ook op deze twee reizen krijg je korting, als je lid bent van het Nivon, waardoor je eigenlijk dat lidmaatschap van één jaar er meteen uit weer hebt, want de korting is € 40 of meer zelfs.

Natuurvriendenhuis, Het Hunehuis
Een leerzame ontspannen vakantie.