Creatief Café

8 mei – 12 mei 2023 VOLGEBOEKT
Reisnummer :  Alleen reservelijst mogelijk CC 2023

ymkje.nl creatieve reizen
wachten op de brug bij purmerend

 Creatief Café

Een nieuwe vijfdaagse reis  waar je kunt haken, breien, borduren of quilten zonder een workshopbegeleider. Met name de haaksters nodig ik graag uit, omdat ik hier nog geen eigen reis voor heb. Nu kunnen ze (eindelijk) ook aan boord komen van de Avontuur. 

De bedoeling is dat je van thuis een eigen project mee neemt, waar je graag aan wilt werken. Zonder schuldgevoel en met alle tijd aan je zelf, is het heerlijk genieten in de salon of bij mooi weer op het zonnedek. Elke dag varen we naar een ander stadje toe om door heen te wandelen, een museum te bezoeken, alleen of met anderen. 

Onderweg komen we diverse handwerkwinkels tegen, dus mocht je nog wat missen dan is het daar vast wel te krijgen.

Omdat in deze vijfdaagse geen workshop begeleider aanwezig is, is deze reis goedkoper dan  de andere vijfdaagse reizen. 

 

Route met de breiboot Avontuur: De Noordroute

Maandag : vanuit Amsterdam vertrekken we zo snel mogelijk naar Haarlem. Wij liggen midden in het centrum aan het Spaarne. De breiwinkel gaat speciaal voor ons open. Er was altijd een mooie quiltwinkel, maar deze is helaas niet meer open. Wie weet is dan inmiddels een alternatief ontstaan.

Dinsdag : vertrekken we naar Wormerveer. We varen langs de Zaanse Schans die we bij voldoende animo kunnen bezoeken. In Wormerveer ligt het schip meteen aan de weg waar leuke winkeltjes zijn.

Woensdag : varen we naar Alkmaar een prachtige stad  met hele leuke winkeltjes.  Kortom een stad die uitnodigt om ontdekt te worden.

Donderdag : is onze laatste pleisterplek in Purmerend. We liggen ook hier in het centrum.

Vrijdag : varen we weer naar Amsterdam, het Oosterdok wat vlakbij het Centraal Station ligt (10 minuten lopen). Na de lunch gaat iedereen weer naar huis.

8 mei – 12 mei 2023
Reisnummer : CC2023

Prijs:

Kleine éénpersoonshut : € 570
Grote éénpersoonshut  : € 620
Twee persoonshut*       : € 470 per persoon

*Uitsluitend samen te boeken en jullie onderling afspraken hebben gemaakt, mocht het Covidvirus roet in het eten gooien.