Creatief Café

19 – 23 augustus 2024 VOLGEBOEKT
Reisnummer :  Creatief Café 2024
Mocht je interesse hebben, meld je vooral aan voor de reservelijst.

Creatief Café augustus 2024 

Vorig jaar vond de eerste Creatief Café reis plaats.  Het was was een doorslaand succes.
Reden om dit jaar wederom een Creatief Café week te organiseren.

De formule is anders dan de andere creatieve reizen van Ymkje.nl. Op deze creatieve reis worden er geen workshops gegeven door een specialist.  Het is een Creatieve vrije week. Je kunt haken, breien, quilten, borduren waar jij maar net zin in hebt. De know-how komt vanuit de groep. Voor de quilters is er een naaimachine aanwezig. De sfeer is ontspannen. Naast het creatief bezig zijn, varen we met de Avontuur elke dag naar een ander stadje, waar genoeg te beleven valt.

Het woord café staat voor gezelligheid en ontspanning. Niets moet alles mag, lekker niets doen op het dek of een nieuw stadje ontdekken. 

Doordat er geen workshops gegeven worden, kan deze vijfdaagse reis goedkoper aangeboden worden. 

De rest is vanouds met het heerlijke eten van Hennie.

Er kunnen maximaal 12 deelnemers aan boord, kortom genoeg ruimte.

Route: midden-Nederland, 19 - 23 augustus 2024

Maandag, 19 augustus
vertrekken we  vanuit Amsterdam naar Vianen. Vianen wordt vaak in de filemeldingen aan gegeven, waar wij geen last van hebben. Vianen is een heel mooi, oud vestingstadje. Beslist de moeite waard om te ontdekken.

Dinsdag, 20 augustus 
varen we van Vianen naar Gorinchem. Ook Gorinchem is een bezoekje waard met haar historisch centrum. Je kunt ook met het pontje naar de overkant om slot Loevestein te bezoeken of het dorpje Woudrichem te bezichtigen.

Woensdag, 21 augustus
vertrekken we afhankelijk van het tij naar Gouda.  Gouda is, op Amsterdam na natuurlijk, de grootste stad die we aan doen. We liggen aan de rand van het centrum met de diverse musea en winkels. 

Donderdag, 22 augustus
meren we af in Alphen aan de Rijn. Ook hier liggen we vlakbij het centrum. Dit centrum is een stuk moderner dan de andere stadjes. Maar er valt genoeg te beleven en je kunt hier lekker langs het water wandelen.

Vrijdag, 23 augustus
word je gewekt door het geronk van de motor van de Avontuur. We vertrekken namelijk vroeg, om op tijd in Amsterdam aan te komen. Het is een mooie route, we varen langs Schiphol en door Amsterdam heen, de Kostverlorenvaart. Rond 13.00 gaat iedereen weer van boord na een vroege lunch.

Creatief Café

19 augustus – 23 augustus 2024
Reisnummer : Creatief Café 2024

Prijs:

Kleine éénpersoonshut : € 665
Grote éénpersoonshut  : € 715
Twee persoonshut*       : € 565 per persoon

*Uitsluitend samen te boeken.

De prijzen zijn inclusief alle havengelden, toeristenbelasting, de maaltijden en overnachtingen.