We zijn nog, met veel enthousiasme,
volop bezig met ons programma voor 2023!

Volgeboekt!!

Annita Wilschut Zijmaakthet II

17 september – 21 september 2022
Reisnummer : A1709

In de tweede week van Zijmaakthet wordt een top-down, naadloos, fair-isle raglan truitje gebreid. Hier leer je hoe je gemakkelijk met 2 kleuren kunt breien en hoe je voorkomt dat er lussen aan de achterkant komen. In het voorbijgaan zie je hoe een top-down raglantruitje in elkaar zit. Tot slot wordt er een splitje in het truitje zelf gemaakt door het breiwerk in te knippen en de randen mooi af te werken. Als dit allemaal goed is gelukt, durf je een grote trui in deze technieken misschien ook wel aan.

Route met het schip Avontuur: De IJsselroute

Zaterdag : Vertrek vanuit Zwolle en zetten we koers naar Kampen de Hanzestad aan de IJssel. Kampen kent 2 breiwinkels. Kampen heeft een prachtig centrum met leuke straatjes en winkels en veel kerken.

Zondag : varen we naar Harderwijk. Deze route kent eigenlijk alleen maar idyllische leuke stadjes. Harderwijk, eveneens een Hanzestad heeft een compact oud centrum met vele winkeltjes en bezienswaardigheden. Dat is de reden dat we vrij laat de volgende dag,

Maandag : naar Spakenburg varen. Spakenburg is een oud vissersdorpje, met een mooie botterhaven.

Dinsdag : varen we naar Muiden, waar we in het centrum liggen.

Woensdag : varen naar Amsterdam en meren af op de getrouwde ligplaats het Oosterdok, steiger 4.

Annita Wilschut Zijmaakthet II

17 september – 21 september 2022
Reisnummer : A1709

Prijs:

Kleine éénpersoonshut : € 570
Grote éénpersoonshut  : € 620
Twee persoonshut*       : € 470 per persoon

*Uitsluitend samen te boeken en jullie onderling afspraken hebben gemaakt, mocht het Covidvirus roet in het eten gooien.