Volgeboekt!!

Annita Wilschut Zijmaakthet I

12 september – 16 september 2022
Reisnummer : A1209

In het najaar maken wij een speciale reis samen met Annita Wilschut van Zijmaakthet. Dit zijn namelijk twee reizen, die je zowel als één 10 daagse kunt boeken, maar ook als  een afzonderlijke 5-daagse reis.

Annita staat bekend om haar prachtige knuffels. Dit jaar staat in de eerste week het breien van een knuffel centraal, door hiermee bezig te zijn, leer je allerlei nieuwe technieken aan, welke ook in diverse breipatronen goed van pas komen.

De tweede week wordt voor deze knuffel een fair-isle trui gebreid. Het is mogelijk om beide reizen aan één te volgen of zoals Annita het zelf omschrijft:
“In 2022 verzorg ik, de lessen voor twee aansluitende breireizen. Deze reizen kunnen ook los van elkaar geboekt worden.

In de eerste reis gaan we een knuffel naar keuze breien; tijdens de tweede, aansluitende reis breien we een fair-isle truitje hiervoor als voorbeeld de beer.

Wie aan beide reizen meedoet, kan tijdens de eerste reis een beer breien en tijdens de tweede reis een truitje voor die beer.

In de eerste week ligt de nadruk op de technieken die gebruikt worden bij naadloos rondbreien van een knuffel. Afhankelijk van de knuffel die wordt gekozen, komen technieken zoals meerderen, magic-loop breien, dichte opzet voor magic-loop breien, gebruik van een voorlopige opzet, stekenopnames langs de zijkant van het breiwerk, verkorte toeren breien, mazen en waarschijnlijk nog veel meer aan de orde.
Ook wordt aandacht besteed aan het mooi afwerken en opvullen van knuffels.

Route met de breiboot Avontuur : De Rijnroute

Maandag : Vertrek vanuit Amsterdam om ’s avonds af te meren in Wijk bij Duurstede. Wijk bij Duurstede is een prachtige oude vestingstadje aan de Neder-Rijn en heeft een mooi oud centrum erg leuk om door heen te slenteren.

Dinsdag : liggen we in Arnhem, de hoofdstad van Gelderland. Er zijn diverse musea en natuurlijk Burgers Zoo. Maar Arnhem kent ook veel leuke terrasjes en winkeltjes.

Woensdag : varen we naar Zutphen. Zutphen is een Hanzestad en kent vele unieke winkels heeft veel winkels op het creatieve vlak.

Donderdag : vertrekken we naar Deventer. Ook Deventer is een Hanzestad en dit centrum is mooi, er zijn kleine straatjes waar allerlei leuke winkels zitten.

Vrijdag : zit deze midweek er op en vertrekt iedereen die alleen deze midweek heeft geboekt van boord. We zijn dan in de Hanzestad Zwolle. Een grote plaats en hoofdstad van Overijssel. Degenen die de tiendaagse boekten, hebben alle tijd om Zwolle te verkennen en de diverse musea te ontdekken. Ook de volgende dag is er nog tijd omdat de nieuwe deelnemers om 12.00 uur aan boord komen.

Annita Wilschut Zijmaakthet I

12 september – 16 september 2022
Reisnummer : A1209

Prijs:

Kleine éénpersoonshut : € 625
Grote éénpersoonshut  : € 675
Twee persoonshut*       : € 525 p.p.

*Uitsluitend samen te boeken en jullie onderling afspraken hebben gemaakt, mocht het Covidvirus roet in het eten gooien.